Webtárhely megrendelés

A W3HOST wiki wikiből

Webtárhely megrendelés

A webtárhely csomag kiválasztásának megkönnyítése érdekében készítettünk egy rövid ismertetőt, ami itt érhető el. Amennyiben ennek ismeretében további kérdései merülnének fel, keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Ez egyben nagyban hozzásegítené a wiki oldalunk további bővítését.

Ezen az oldalon külön részletezni fogjuk az

megrendelésének menetét.


Előre összeállított webtárhely csomag megrendelése

WEB250 csomag megrendelő form

Előre összeállított webtárhely csomagjaink közül a WEB250 csomag megrendelését fogjuk részletezni (a többi csomag igénylése teljesen azonos).

A WEB250 oldalon az oszlop alján vagy tetején a Megrendelés linkre kell kattintanunk. Ekkor megjelenik a mellékelt képen látható megrendelő adatlap. Ezt a lehető legpontosabban célszerű kitölteni, segítve ezzel a megrendelés feldolgozásának gyorsaságát.

Kitöltési útmútató (mezők jelentésének magyarázata):
 • Megrendelt csomag neve: A megrendelni kívánt webtérhely csomag neve, nem módosítható, jelen esetben a WEB250 jelenik meg.
 • A tárhelyhez rendelt 1. domain és aldomain-ek: Ez a mező a csomaghoz rendelhető maximális domain nevek számával azonos mennyiségben jelenik meg. Itt vesszővel elválasztva kell megadni a kívánt domain és aldomain neveket. Pl.: w3host.hu, w3host.eu, wiki.w3host.hu, kutyakeksz.w3host.hu
Mit is jelent a fenti példa pontosan?
Ehhez néhány szóban leírjuk a webszerver működését. Lesz a webtárhelyen egy public_html nevű könyvtár, amelyben mindig létrehozunk a domain névvel azonos könyvtárat (a fenti példánál maradva a w3host.hu domain névhez a könyvtár neve w3hosthu lesz). Amikor a http://www.w3host.hu oldalt meglátogatjuk, ennek a w3hosthu könyvtárnak a tartalma fog megjelenni a webböngészőnkben.
Ha itt több domain nevet adunk meg, pl.: w3host.eu, akkor a http://www.w3host.eu címet beütve ugyancsak a w3hosthu könyvtár tartalma lesz kiszolgálva, ez jelenik majd meg a böngészőkben. Azaz ezzel a módszerrel adhatunk meg úgynevezett alias domain neveket weboldalainkhoz.
Az aldomain nevek esetén a fentiek nem érvényesek, azaz a wiki.w3host.hu, kutyakeksz.w3host.hu megadása esetén a public_html könyvtárban rendre létrehozzuk a wikiw3hosthu és kutyakekszw3hosthu könyvtárakat is. Így a http://wiki.w3host.hu beütése esetén a wikiw3hosthu könyvtár tartalma fog megjelenni, azaz egy teljesen független weboldalat készíthetünk. Természetesen ennek módosítása bármikor lehetséges, jelezve ügyfélszolgálatunknak.
Összefoglalva: A w3host.hu, w3host.eu, wiki.w3host.hu, kutyakeksz.w3host.hu domain neveket felsorolva létehozzuk a tárhelyen a public_html/w3hosthu, public_html/wikiw3hosthu és public_html/kutyakekszw3hosthu könyvtárakat, és megtesszük a megfelelő ráírányításokat:
w3host.hu, w3host.eu public_html/w3hosthu
wiki.w3host.hu public_html/wikiw3hosthu
kutyakeksz.w3host.hu public_html/kutyakekszw3hosthu
 • Megrendelés időtartama: A kívánt előfizetési idő megjelölése. Megrendeléskor egyszeri költséget számlázunk, az előfizetési idő alatt semmiféle más járulékos költség nem terheli az előfizetőt.
 • A szolgáltatás fizetése: Utalni a számlán vagy a cégünkről oldalon is megtalálható bankszámlaszámra kell. Készpénzes fizetés ügyfélszolgálati irodánkban lehetséges. A postai csekk alatt a rózsaszín postai csekk értendő, amely bármelyik Postahivatalban megtalálható. Átutalás és a rózsaszín postai csekk esetében a közleménybe a számla sorszámát kérjük megadni az egyszerűbb azonosítás érdekében.
 • 1. postafiókhoz tartozó e-mail címek: A postafiók a felhasználónévvel és jelszóval védett levelezési tárhely (hagyományos értelemben a postaládánk). A postafiókhoz több email cím is rendelhető, ahogyan a postaládánkra több lakó nevét is kitehetjük. Így ugyanabba a postafiókba (postaládába) több címre érkező levél is beesik. Az email címeket vesszővel elválasztva kérjük megadni. Pl.: geza.nagy@endomainem.hu, nagy.geza@endomainem.hu, geza@endomainem.hu, geza.nagy@masikendomainem.hu
 • Megrendelő teljes neve: Magánszemély esetén az igénylő személyi igazolványában szereplő neve. Cég esetén a cégbírósági végzésben szereplő teljes név. A szerződés az itt megadott fél és a W3HOST között jön létre. Amennyiben másképp nem rendelkezik, erre a névre fogjuk a számlát kiállítani.
 • A megrendelő jogi státusza: A Megrendelő jogi státuszának megjelölése. Ennek megfelelően kell a szükséges dokumentumokat csatolni.
 • Cég/alapítvány: Cégbírósági végzés vagy cégkivonat fénymásolata, aláírási címpéldány fénymásolata.
 • Magánszemély: 2 tanú hitelesítése az igénylőlapon
 • Önkormányzat/közintézmény: Vezető/Aláíró kinevező határozata
 • Egyesület: Bírósági bejegyzésről szóló határozat

Egyedi webtárhely csomag megrendelése