Kezdőlap

A W3HOST wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen W3hosthu (vitalap | szerkesztései) 2016. október 23., 22:24-kor történt szerkesztése után volt. (PHP, HTML, webszerver tippek)

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

A W3HOST Wiki oldalról...

Mi az oldal célja?

A W3HOST Wiki oldalunk célja, hogy részletes, érthető, átfogó tájékoztatást adhassunk szolgáltatásainkról leendő és új/érdeklődő ügyfeleinknek egyaránt. Az oldal neve azért W3HOST Wiki, mert a leírások, segítségek cégünknél kialakított megoldásokhoz, folyamatokhoz van alakítva. Bár rengeteg hasonló szolgáltatást nyújtó cég szerepel a piacon, mindenk cég más elv és elgondolás, technikai megvalósítás útján éri ezt el, mindannyian más paramétereket tartunk fontosnak, előnyösnek.

Milyen közönséget szeretnénk megcélozni?

A legszélesebb közönséget:

  • Mindazokat, akik nem az informatika világában járatosak, de mégis érdeklődnek, tájékozódni szeretnének, mert már régóta terveznek saját domain nevet, weboldalt tevékenységük sikerességének elősegítéséhez. Egy részletes segítség az induláshoz.
  • Mindazokat, akik ugyan már tapasztaltak az informatikában, weblap készítésben, de szívesen olvasnak más megoldásokat is, szívesen fogadnak észrevételeket, javaslatokat, ajánlásokat egy szolgáltatótól.
  • Mindazokat a tapasztalt, szakmailag profi fejlesztőket, akik programozási, szerver oldali hibákba, korlátba ütköznek, és megoldásokat keresnek.


Úgy gondoltuk, erre a legalkalmasabb megoldás egy wiki oldal, merítve a wikipedia oldalak sikeres és eredményes működéséből is.Témák, tartalom

HOGYAN lehet nekem...

Szolgáltatásainkhoz segítség

Domain
Webtárhely


Beállítások, konfigurációk

Technikai tippek, javaslatok, megoldások

CMS - Tartalomkezelő rendszerek
PHP, HTML, webszerver tippek
Linux

Gyakran ismételt kérdések

Webtárhely

W3HOST hírek, változások, fejlesztések