„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

A W3HOST wiki wikiből
(Szolgáltatásaink)
(Mit tegyek, hogy legyen nekem...)
15. sor: 15. sor:
 
== Témák, tartalom ==
 
== Témák, tartalom ==
  
=== Mit tegyek, hogy legyen nekem... ===
+
=== HOGYAN lehet nekem... ===
 
* [[Saját domain nevem]]
 
* [[Saját domain nevem]]
 
* [[Saját, egyedi email címem]]
 
* [[Saját, egyedi email címem]]

A lap 2012. július 20., 10:35-kori változata

A W3HOST Wiki oldalról...

Mi az oldal célja?

A W3HOST Wiki oldalunk célja, hogy részletes, érthető, átfogó tájékoztatást adhassunk szolgáltatásainkról leendő és új/érdeklődő ügyfeleinknek egyaránt. Az oldal neve azért W3HOST Wiki, mert a leírások, segítségek cégünknél kialakított megoldásokhoz, folyamatokhoz van alakítva. Bár rengeteg hasonló szolgáltatást nyújtó cég szerepel a piacon, mindenk cég más elv és elgondolás, technikai megvalósítás útján éri ezt el, mindannyian más paramétereket tartunk fontosnak, előnyösnek.

Milyen közönséget szeretnénk megcélozni?

A legszélesebb közönséget:

  • Mindazokat, akik nem az informatika világában járatosak, de mégis érdeklődnek, tájékozódni szeretnének, mert már régóta terveznek saját domain nevet, weboldalt tevékenységük sikerességének elősegítéséhez. Egy részletes segítség az induláshoz.
  • Mindazokat, akik ugyan már tapasztaltak az informatikában, weblap készítésben, de szívesen olvasnak más megoldásokat is, szívesen fogadnak észrevételeket, javaslatokat, ajánlásokat egy szolgáltatótól.
  • Mindazokat a tapasztalt, szakmailag profi fejlesztőket, akik programozási, szerver oldali hibákba, korlátba ütköznek, és megoldásokat keresnek.


Úgy gondoltuk, erre a legalkalmasabb megoldás egy wiki oldal, merítve a wikipedia oldalak sikeres és eredményes működéséből is.

Témák, tartalom

HOGYAN lehet nekem...

Szolgáltatások

Domain

Webtárhely

Beállítások, konfigurációk

Technikai tippek, javaslatok, megoldások